3 hónappal a műtét után
2011. január 21. írta: hajbeultetes

3 hónappal a műtét után

Eltelt egy újabb hónap és újra itt vagyok.

A decemberben kapott csodaszer 20 nap alatt elfogyott,de úgy érzem megtette a hatását!

A hajhagymákat látványosan beindította ,vitaminokat és sok mást tartalmazott.

Nagy mértékben segített a beültetés utáni regenerációban,bár a használata után kicsit összeragadtak a hajszálak amit leszámítva nem okozott semmi problémát.

Többen azt kérdezték ,hogy festem e a hajam,mert sötétebb színű lett tőle.-erőre kaptak a hajhagymák ,de az ősz szálakat nem színezte be ,tehát csak a hatóanyag miatt lett jobb.

Napról napra látom a fejlődést, de most kezd majd látványos lenni ,mert az újjam hegyével simogatva érzek rengeteg kis "tüskét" ami most bújt elő.-úgyhogy az elkövetkező 1-2 hónapban nagy "metamorfózis" várható és azok a képek már meggyőznek mindenkit aki eddig nem hitt benne.

Furcsa , több ismerősöm is vállalná a műtétet,DE arra várnak ,hogy nekem milyen lesz,mert csak akkor hiszik el ,hogy működik a hajátültetés!!!-én hittem benne és úgy vállalkoztam rá,dehát nem vagyunk egyformák!!:)

Havonta 15mm nő.-tehát 2hónap múlva 3centis ,jól látható hajszálak sűrítik be majd a fejem.-nem vágatom le,hogy a régi és új szálak jól elkülöníthetőek legyenek!

Az új szálakból idővel 3-5 szál lesz, mert eredetileg olyan graftok voltak csak még a hagyma nem elég erős hozzá.

Egy év után lehet a hajkorona állapotát véglegesnek tekinteni.-tehát ha két hónap múlva elégedetten nézem majd, akkor is még sűrűsödni fog ,mondjuk októberig!:)

Már most sokkal jobban érzem magam pedig még csak ezután jön igazi áttörés.

Mindenkit arra bíztatok ,ha zavarja a kopaszodása vágjon bele és ne csak az árát nézze,mert olyan élményt nyújt az eredmény ,hogy az mindent megér!:)

Az árról annyit ,hogy megkérdezném:

Hányan vettek új vagy használt autót, és tartják fenn?-ez mennyibe került és tényleg annyira kellett,mikor havonta 200kilométert sem mennek sokan vele?!

A HAJÁTÜLTETÉS EGY ÉLETRE SZÓL!-a tárgyak néhány évre.

Még egy gondolat:

-Én nem öregkoromban akarok több hajat ,hanem fiatalon!

Aki gyűjtöget rá ,hogy majd egyszer ...-annak ezt üzenem!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajbeultetesem-tortenete.blog.hu/api/trackback/id/tr1002603894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása